Charter Klipper De Hollandia

Segeln Pakete

 

Zeilen op de Wadden.

Längere Reise

Prijzen en periode: testcase

Periodes 2013  vrijdag   20.00 uur tot vrijdag 15.00 uur
23.08. – 30.08.
 Prijzen per persoon
Categorie

C (4-bed)

B (3-bed)

A (2-bed)

Prijs *

€   559,-

€   619,-

€   699,-

Toeslag 1-pers.-hut *

€ 450,-

Huurfiets Elektrische fiets €    50,-€  110,–
Inclusief:
Overzicht reisprogramma, verblijf aan boord, volpension, welkomstdrankje,   beddengoed, handdoeken, fietskaarten, informatiemapje, dagelijkse   routebespreking, havengelden, toeristenbelasting en BTW.Minimaal 12 personen

 Progamma

 Zeilen op de Wadden.

1e dag, vrijdag: U wordt om 20.00 uur verwacht in de haven van de Harlingen voor uw eerste nacht aan boord. Bij aankomst staat een heerlijke maaltijd voor u klaar.

 

2e dag, zaterdag: Na de zeilinstructies maken we de trossen los en zetten we zeil richting Terschelling. We meren af in de haven van West Terschelling. U heeft nog voldoende tijd om een avondfietstocht door de omgeving te maken of een bezoek te brengen aan het dorp West Terschelling.

 

 

3e dag, zondag: Vandaag een fietstocht over het eiland Terschelling door de bossen en de duinen, langs de Noordzeekust via West aan Zee, Midsland aan Zee, Formerum aan Zee tot aan Oosterend. Dan via de schelpenpaden door de duinen naar Midsland en terug naar West Terschelling.  Onderweg even heerlijk pootjebaden op het strand of u bezoekt het Wrakkenmuseum in Formerum. Het schip blijft liggen in de haven van West Terschelling.

 

4e dag, maandag: We varen naar Vlieland, een zeiltocht van ongeveer 2 tot 3 uur. Grote kans dat u op de zandbanken zeehonden ziet liggen. Na de lunch een fietstocht langs de Waddenzeekust, voorbij de vuurtoren naar restaurant het Posthuis voor bijvoorbeeld een vers bakje koffie. Dan daar vandaan via de schelpenpaden door de duinen, de bossen en langs de Noordzeekust terug naar de haven van Vlieland. Of u stopt even in het dorpje Oost Vlieland.

 

5e dag, dinsdag: Vandaag staat er een zeildag op het programma, de overtocht van Vlieland naar Texel. Tijdens de 6 tot 7 uur durende zeiltocht kunt u actief meehelpen met zeilen of ontspannen aan dek. Misschien ziet u tussen Vlieland en Texel wel bruinvissen. Op Texel is nog tijd voor een fietstocht om bijvoorbeeld een te bezoek brengen aan Den Burg, het grootste dorp van het eiland.

 

6e dag, woensdag: Op de fiets het eiland Texel verkennen. Bijvoorbeeld naar Oosterend of meer naar het noorden naar Cocksdorp. De badplaats De Koog is het meest toeristische dorp en vindt u aan de Noordzeekant. Er zijn tal van fietspaden en verschillende routes mogelijk. U kunt uw tocht ook combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld Ecomare of het Juttersmuseum

 

7e dag, donderdag: Omdat 1 dag te kort in om Texel te ontdekken, knopen we er nog dagje aanvast. Wat dacht u van een fietstocht naar het natuurgebied de Slufter of naar de Horspolders met de Horsmeertjes.

 

8e dag, vrijdag: We varen langs de Afsluitdijk, over de Waddenzee terug naar Harlingen. Rond 15.00 uur zijn we weer terug in Harlingen waarna we afscheid van u nemen.

 

Uw verblijf aan boord

U woont, eet en slaapt aan boord van een traditioneel zeilschip. Het schip is een voormalig zeilend vrachtschip dat nu is omgebouwd tot een comfortabel passagiersschip. Het vroegere vrachtruim is vandaag de dag een gezellig dagverblijf. Naast het dagverblijf beschikt het schip over een volledig ingerichte kombuis, aparte douches en toiletten en veel plaats aan dek.

De hutten zijn voorzien van een wastafel en opbergmogelijkheden voor uw bagage. Uw hut is geschikt voor 2 tot 4 personen, veelal met stapelbedden. De hutten kunt u als tweepersoonshut gebruiken maar als u bijvoorbeeld met uw familie komt, kunt u deze ook als 4-persoonshut gebruiken.

De catering aan boord bestaat uit ontbijt, lunch of lunchpakket en avondmaaltijd.

Ca. 3-4 weken voor afvaart ontvangt u de laatste reisinformatie.

 

Contact:

06-53383704

info@dehollandia.nl

Boeken