Charter Klipper De Hollandia

Vaargebieden

 

Afvaarthaven

Ben je benieuwd waar de Hollandia nu ligt klik dan op de volgende link en vul de naam van het schip in:  http://www.marinetraffic.com/ais/nl/

Zeilen Harlingen. In het zomerseizoen varen we over het algemeen vanuit Harlingen over de Waddenzee en het IJsselmeer. Bij slecht weer of op verzoek, zoeken we de Friese binnenwateren op. In de winter ligt de Hollandia in Leeuwarden als hotelschip en vergaderlocatie. Verder varen we in  winter zeiltochten naar de waddeneilanden.

Bereikbaarheid

Zowel Harlingen als Leeuwarden zijn met het openbaar vervoer of met de auto zeer goed te bereiken. De trein naar Harlingen stopt in de haven. Vanuit Amsterdam is het een klein uurtje met de auto naar het Friese. Vanuit de zeehaven Harlingen liggen alle waddeneilanden binnen handbereik en is het nog mogelijk om echt van de rust en de natuur te genieten. Via de sluizen bij Kornwerderzand (ongeveer een uurtje varen vanuit Harlingen) ligt het IJsselmeer, waar prachtige tochten naar de Friese of de Noord-Hollandse kust kunnen worden gemaakt.

Een unieke ervaring

Door de getijbewegingen en de daardoor droogvallende zandplaten, is zeilen op het wad een ervaring die over het algemeen een diepe en onvergetelijke indruk achterlaat.

Contact:

0517-234234

info@dehollandia.nl