Charter Klipper De Hollandia

De Hollandia

 

Een zeiltocht met de Hollandia op de Waddenzee en het IJsselmeer. Een prachtige manier om het open water te verkennen met vrienden, familie, collega’s of individueel.

Zeilen Waddenzee en IJsselmeer op de Hollandia.  Deze luxe platbodem, die gebouwd is in 1913, is geheel verbouwd voor het zeilen met u, uw familie of uw relatie’s.
Aan dek is een heerlijke kuip om  te genieten van het  zeilen en het prachtige uitzicht op de Waddenzee of het IJsselmeer. In de haven kan hier lekker nagepraat worden.

Binnen zult u verrast zijn door de sfeervolle salon en de gezellige bar benedendeks. Vanuit de salon is er vrij uitzicht naar buiten zodat er ook met wat slechter weer nog van de omgeving kan worden genoten. Natuurlijk kan er ook heerlijk geslapen worden in de pas gerenoveerde hutten. Tijdens dagtochten kan er met 40 personen gevaren worden en voor een meerdaagse zeiltocht  zijn er 23 bedden aan boord.

Zeilen aan boord van de Hollandia vereist geen zeilervaring en is een perfecte manier voor vrienden, gezinnen, collega’s en familie om eens even helemaal weg te zijn. Perfect voor gezinsuitjes, individuele tochten en bedrijfsuitjes en/of teamtrainingen.

In de winterperiode kan het schip gebruikt worden als mobiele hotel accommodatie, vergader ruimte of voor een winter zeilreis.
Wij nodigen u uit een kijkje op deze site te nemen en de Hollandia, haar bemanning en het vaargebied wat beter te leren kennen. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Mocht u een reis willen boeken, dan kan dat via ons online Boekings systeem.
U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen of ons bellen. We wensen u veel plezier op de site en hopen u binnenkort aan boord te mogen verwelkomen.

Contact:

0517-234234

info@dehollandia.nl